Kriget krav (Ratio Belli) har landat i sajber spajsen

Så var det dags att starta upp en ny blogg och eftersom jag inte har skrivt någon på min gamla blogg. Jag hoppas att jag kommer vara lite mer aktiv på denna bloggen än min gamla.

Jag blir glad när jag läser artiklar som Fortsatt upp för PP. Jag är som ni kanske förstår en PP anhängare.

Jag är Guldpirat och donerar pengar till Piratpartiet

Är guldmedlem sedan ett år tillbaka. Jag är även sedan en tid tillbaka feedup på dagens och gårdagens regering som fullkomligt skiter i demokrati och integritet. Har inte varit politiskt aktiv tidigare i mitt liv men förra våren rann bägaren över och jag kommer inte glömma eller lägga ner debatten.

Ni som inte har röstat i EU valet, gör det innan det är försent, söndag är sista dagen. Lägg er röst för demokratin, lägg den på PP. Jag la den på Christian Engström, dock så var inte min röst enbart en missnöjes röst, jag tror på PPs värderingar!

Det har varit mycket spekulationer ang PP’s så kallade PR genier och det går inte att sammanfatta det bättre än Enligt min humla, som vanligt så är slår han huvudet på spiken. (Josh är en av mina favorit bloggare, han ska ha stort cred för sina välformulerade inlägg i alla debatter.

Miss Emma “Opassande” är det första jag läser när jag startar Firefox för att se vad som hänt i världen. Helt fantasiskt vad denna kvinna kan samla in information och länka. Varje gång jag läser ett inlägg så undrar jag VAR HITTAR HON TIDEN TILL DETTA.

En annan ny uppstickare (iaf för mig) är Polisstat, du skulle bara våga sätta dig på hans yttrandefrihet! Han har den där lite aggressiva skrivsättet känns lite som en motpol mot den lika duktiga Emma.

ps Hur lägger man till guldpirat bilden så att den ligger i sido spalten på alla sidor? ds

Advertisements

One Response to “Kriget krav (Ratio Belli) har landat i sajber spajsen”

  1. Christian Engström Says:

    Tack för rösten. Nu vinner vi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: